Opiniile clienţilor

Nunta a fost pentru noi nu doar cel mai frumos event, ci si o experienta cu care vom ramane mereu in minte. Iar asta li se datoreaza si celor de la Jovmir Studio Foto&Video, pentru ca datorita fotografiilor lor amintirile noastre sunt cele mai frumoase din lume, cel putin pentru noi.Il recomandam pe Constantin si Cristina din toata inima ca fotograf de nunta, sunt oameni deosebiti, mereu atenti la detalii si lucrurile importante, cu un excelent planner pentru a ne face ziua mai usoara.

 

Ramona & Valentin

 

 

Este foarte greu sa alegi un fotograf pentru nuntă. Am avut emoții foarte mari, dar ne bucuram de alegerea pe care am făcut-o. A fost o colaborare frumoasă și fotograful ne-a surprins plăcut. A stat cu noi tot eveniment până dimineața și a insistat să facem multe poze de cuplu la ședința foto, chiar dacă era frig și noi nu prea aveam chef. A știu să surprindă cele mai deosebite momente, iar pozele sunt superbe. Ne declarăm mulțumiți și recomandăm cu drag să apelați la serviciile lui.

 

Elena & Alexandru 

Va mulţumim  pentru munca  voastră depusa ... E extraordinar  ce faceţi, montaţi  clipe  de neuitat , ne-aţi surprins cînd am privit  video şi foto  realizate cu maiestrie, talent şi cunoştinţele  pe care  le posedaţi. Ştiţi să aduceţi  mereu  zîmbetul  tinerilor  însurăţei , sunteţi  o pereche  foarte  plăcută  şi o echipă  extraordinară  din  punct  de vedere  profesional..

 

Andrei  & Jastina  

Va multumim din suflet pentru efortul depus, sunteti o echipa de nota 10,multumesc pentru rabdare pentru ca orici capriciu a fost indeplinit,cate ori ma uit la poze nui o poza sa numi placa toate sunt super,voua va dormi multi clienti si realizarea scopurilor,sunteti intradevar o echipa de milionae si urmatoarul eveniment numai la voi!

 

Adrian & Anastasia

O amintire poate ramine vie  atunci cind e intiparita nu doar in gind ci si in poze/video.Va multumim ca ne-ati imortalizat momentele unice din ziua nuntii noastre.Sunteti cei mai buni,mega pozitivi,creatori si intr-un cuvint  profesionali ai domeniului dat.Nu regretam ca v-am ales anume pe voi,deoarece ati avut multa rabdare cu noi sa criptati cele mai placute clipe.Am ramas placut satisfacuti de colaborarea frumoasa.Speram pe viitor sa ne intilnim si la alte ocazii.Va uram succese si realizari frumoase in continuare!!!

 

Alexei & Ana

Va multumim din tot sufletul pentru cele mai frumoase poze ... sunteti o echipa de nota 10 ...datorita voua , m-am simtit regina pozelor ....Va multumim ca ati fost rabdatori sa ne indepliniti dorintele !!! m-am uitat la poze de 1000 de ori cred ca si tot nu ma pot satura de ele :D sunteti Bravo !!!

 

Roman & Alina

 

Atunci cind faci un lucru cu pasiune - se vede in rezultatul muncii. Prin pasiunea voastra, munca enorma si rabdarea nemarginita, noua ni s-a implinit dorinta de a ne pastra amintirile vii si peste ani.  Seriozitatea si calitatea va reprezinta. Datorita profesionalismului si talentului de care ati dat dovada, avem poze deosebite si un video pe masura, care sunt peste asteptarile noastre! Toate au suflet, emotie, vigoare, traire si chiar magie! Atenti la detalii, pasionati, flexibili la schimbari, rabdatori si sensibili, voi ati stiut sa imortalizati cele mai importante momente din viata noastra! Amintiri de neuitat! Totul a fost o reusita datorita voua! Un simplu "multumesc" nu ar fi de ajuns. Suntem profund reconuscatori si va multumim din suflet pentru tot ce ati creat pentru noi, pentru rabdare, indrumare, ajutor si sustinere! JOVMIR TEAM, va dorim tot binele din lume, mult curaj si succese si multa putere de munca! Fiti mindri de ceea ce faceti si mergeti inainte cu pasi siguri, iar la cita fericire si incintare creati in jurul vostru, va dorim sa nu aveti o umbra de tristete in viata voastra! Multa sanatate si spor in toate!

 

Vadim & Severina

 

Vă mulțumim pentru munca depusă și rezultatul care a întrecut așteptările noastre.. Ați lucrat la cel mai înalt nivel ..Cel mai mult va suntem recunoscători pentru că ne-ați intrat mereu in situație și ați depus atîta munca ca noi să fim mulțumiți de rezultat...Mereu ne-ați suportat capriciile și ați făcut așa ca sa ne fie nouă bine...Sunteți cei mai bravo ...Imi pare foarte bine că v-am ales anume pe voi .. Din partea noastră aveți un milion de mulțumiri și aprecieri...

 

Mihaela & Grigori

 

Constantin si Cristina detectivii cei mai buni :), au reusit sa surprinda cele mai frumoase momente din viata noastra, si depunind o munca enorma sa ne impresioneze cu filmul nuntii de vis, demn de Oscar:) :) :) :). Dragii nostri sa stiti ca datorita lucrariilor voastre reusiti sa ne faceti fericiti, sa treziti in noi fiorul amintirilor frumoase de fiecare data cind admiram pozele sau vizionam video, datorita voua o vesnicie dragostea noastra va avea chipul tinar si vor reveni mereu la acel moment cind nu ne incoanjoara decit iubirea si oamenii dragi. Va multumin ca ati fost alaturi de noi si ne-ati acceptat capriciile. Si pentru ca sunteti cei mai bravo o sa aveti invitatie si la cumetrie (putin mai triziu ...dar o sa fie :) ). Succes numai realizari frumoase :)...

 

Alexandru & Varvara

 

Respect baietilor pentru munca, talent si rabdaree, n-ea facut deosebita placere sa ne fiti alaturi la o zi speciala din viata noastra !!!

 

Andrei & Cristina

 

Pentru a oferi o recenzie sau recomandare accesează :